Kære forældre

Vi har klasser fra og med 0. klasse (børnehaveklassen) – til og med 9. klasse. Vi har én klasse på hvert trin fra børnehaveklasse til 5. klasse – og to klasser i 6., 7., 8. og 9. klasse. De to spor hedder P og G.

Ønsker du en plads i en given klasse i indeværende skoleår, bedes du ringe til os på 35 10 59 59 / 26 23 11 58 eller sende en mail på pgs@pergyrumskolen.dk. Vi vil derefter kontakte dig, så vi kan aftale tid til en samtale med vores skoleleder Charlotte Bie, med henblik på gensidig afklaring af, om Per Gyrum Skolen kan være det rette skoletilbud og det gode match for netop dit barn.

Skolestart
Ønsker du at skrive dit barn op til skolestart i børnehaveklasse på et senere tidspunkt, skal du udfylde formularen og sende den til os, så du kan blive registreret på listen for det pågældende år. Oplys venligst også barnets fødselsdato. Opskrivning koster et engangsgebyr på 500 kr.

Beløbet indbetales til skolens konto 8075 – 0001498371 med angivelse af barnets navn og fødselsdato. Navn og fødselsdato er VIGTIGT, så vi kan genkende indbetalingen.

Informationer